proizvodi od gume

Vodeno rezanje WATERJET, laser i glodalica

Usluga rezanja vodenim mlazom | WATERJET|, laserom i glodalicom

 

U ponudi imamo vrlo preciznu, kvalitetnu i brzu uslugu vodenog rezanja (waterjet), laserskog rezanja i glodanja, ovisno o potrebama korisnika i vrsti materijala koje je potrebno obrađivati.

Na raspolaganju su dva CNC 3-osna stroja za rezanje vodenim mlazom i CNC 3-osna glodalica te CNC laserski rezač.

  • CNC za rezanje vodenim mlazom fokusiramlaz vode pod velikim tlakom na površinu okvirno 0,04 mm2, a krajnji rezultat je mogućnost rezanja najčvršćih materijala vodom. Ako se reže tvrdi materijal, u vodu se dodaje pijesak koji služi kao abraziv i pomaže pri rezanju.

Ovim načinom rezanja režemo elemente iz crnih i obojenih metala, čelik, PA6, plastiku, gume, brtvene ploče, gumirano pluto, tekstolit, vitroplast, pertinaks …

  • Laser je fokusirana svjetlostkoja, ako je dovoljno jaka i na odgovarajući način stabilizirana, može služiti za rezanje materijala. Laser upotrebljavamo kod rezanja artikala od akrilnih ploča (plexiglassa), PVC ploča (foamlux), PET folije i sl. Ako se ukaže potreba za time, na proizvode vršimo usluge sito tiska, graviranja i izradu i lijepljenje naljepnica.

 

waterjet

Cijena rezanja izračunava se na temelju utrošenog vremena te vrsti i debljini materijala.

Ako ste zainteresirani, pošaljite nam nacrte pozicija Vašeg projekta u dwg ili dxf formatu na preko kontakt forme ili na e-mail tehnoguma@tehnoguma-zg.hr, a mi ćemo Vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.

Za sve ostale upite, stojimo Vam na raspolaganju.

 PDF Katalog 

lasersko rezanje

Postavite upit ili zatražite ponudu

TEHNOGUMA ZAGREB
+ 385 (0)1 2499 515

TEHNOGUMA SPLIT
+ 385 (0) 21 772 150

TEHNOGUMA BEOGRAD
+ 381 (0)11 630 47 65

EUROGUMA SARAJEVO
+387 (0) 33 776 350

Pošaljite upit za uslugu rezanja

Suglasnost