proizvodi od gume

O nama

tehnoguma d.o.o

O Nama

Tvrtka Tehnoguma d.o.o. prisutna je na tržištu već 28 godina. Osnovnu djelatnost tvrtke bazirali smo na programu proizvoda od gume i plastike, brtvenih i izolacijskih materijala i ostalih roba namijenjenih tehničkom održavanju industrijskih poduzeća. Svoje poslovanje usmjerili smo prema kvaliteti u pružanju usluga i proizvodnji prema najmodernijim tehnološkim i industrijskim standardima. Ako tražite pouzdanog partnera za poslovnu suradnju koji će maksimalnu pažnju posvetiti vama i vašim potrebama, na pravom ste mjestu.

Radom na unaprjeđenju poslovnih procesa, ulaganjem u tehnologiju i stručno znanje i zadovoljstvo naših zaposlenika, postigli smo i zadržali visoku kvalitetu proizvoda i usluga, konkurentnost i povjerenje kupaca čemu svjedoči i referentna lista renomiranih domaćih i stranih tvrtki. Pokrivamo tržište Hrvatske, Srbije, BiH i zapošljavamo preko 100 kvalificiranih zaposlenika.

Posjedujemo poslovnu, skladišnu i proizvodnu infrastrukturu koja je u skladu s najnovijim tehnološkim standardima kao i nekoliko certifikata koji nam dodatno omogućuju kvalitetu u poslovanju. Zahtjevi suvremenog tržišta potiču nas na stalno praćenje i usvajanje trendova, proširenje postojećeg asortimana proizvoda i usluga i najvažnije, profesionalni razvoj naših zaposlenika koji su temelj našeg poslovnog uspjeha i održivog napretka.

Upravljanje kvalitetom i okolišem

U svim područjima poslovanja, Uprava Tehnogume opredijelila se za sustav upravljanja kvalitetom i okolišem prema normama ISO 9001 i ISO 14001. Pažnju smo posvetili poslovnom modelu čiji je primarni cilj ostvariti i zadržati visok nivo zadovoljstva kod naših zaposlenika, kupaca i dobavljača u području proizvodnje, usluga i distribucije.

Sustav upravljanja kvalitetom
Visoka kvaliteta usluge i potpuno zadovoljstvo naših kupaca održivo je samo u okviru djelotvorno izgrađenog, dokumentiranog i integriranog sustava upravljanja kvalitetom. Kontinuiranim radom osigurali smo organizacijske uvjete za ispunjenje visokih zahtjeva u kvaliteti naših usluga i proizvoda.
Rezultat tih napora je uspostava certificiranog i integriranog sustava temeljenog na zahtjevima Hrvatske norme EN ISO 9001:2008.

Sustav upravljanja okolišem
Tvrtka Tehnoguma uspješno je certificirala međunarodni Sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2004. Ovaj certifikat je nadogradnja na dugogodišnji napor u očuvanju okoliša i brigu o zajednici. Od samog početka, Tehnoguma se opredijelila za suvremene trendove u zaštiti okoliša i održivom razvoju koji su društveno odgovorni i usklađeni sa zakonskim zahtjevima. Ključna podrška društveno odgovornom poslovanju su i naši zaposlenici koji prihvaćaju odgovornost i obaveze kroz edukacije koje dodatno podižu svijest o potrebi zaštite okoliša.

Odgovornost uprave i zaposlenika
Uprava društva redovito utvrđuje godišnje ciljeve na razini društva, kako bi omogućila ostvarenje postavljenih općih ciljeva i politike.
U skladu s politikom društva svi zaposlenici su obvezni:
• neprestano poboljšavati djelotvornosti svojih postupaka
• striktno poštovati zakone i druge obvezujuće propise
• sukladno svojim odgovornostima, poduzimati radnje za postizanje zadanih ciljeva

ISO 9001
ISO 14001

TG grupa

Naša početna djelatnost bila je proizvodnja, plasman i distribucija gumeno tehničkih proizvoda. Zbog kvalitetnijeg i sve obuhvatnijeg rješavanja specijalnih zahtjeva naših kupaca proširili smo svoju ponudu prema drugim tržišnim nišama. U sustavu Tehnogume nalaze se tvrtke:
• Tg Stil d.o.o. čija je primarna djelatnost distribucija i ugradnja svih vrsta podnih obloga.
• Tg Art d.o.o. čija je djelatnost oblikovanje, prerada i distribucija pločastih materijala (polikarbonata).
• Nautic Line d.o.o. za opremanje plovila i proizvodnju i prodaju nautičke opreme.

tgstil
tgart
nauticline
euroguma

Osnovne informacije

Tehnoguma d.o.o

Obrtnička 1, CMP Savica Šanci, 10000 Zagreb
OIB: 38867318377
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu
Datum osnivanja: 16.9. 1993.

PRAVNE INFORMACIJE
Matični broj (MB): 00474398
Uprava: Osmo Čeljo, Nedžad Husetović, Irfan Omićević
Temeljni kapital: 2.528.100,00 kuna uplaćen u cjelosti

POSLOVNI RAČUN
Erste&Steiermarkische bank d.d.
• IBAN: HR3324020061100055967
• SWIFT: ESBCHR22
Poslovna jedinica Tehnoguma d.o.o. Split:
• IBAN: HR5324020061500006977