proizvodi od gume

O nama

tehnoguma d.o.o

O Nama

Tehnoguma d.o.o., s ponosom stoji na tržištu već 30 godina. Naša strast leži u stvaranju proizvoda od gume i plastike, brtvenih i izolacijskih materijala te drugih proizvoda koji pomažu u održavanju industrijskih postrojenja. Naša poslovna filozofija je jednostavna – težimo vrhunskoj kvaliteti i usluzi, uvijek se prilagođavajući najnovijim tehnološkim standardima.
Ako tražite partnera koji će vam pružiti neizmjernu pažnju i posvetiti se vašim potrebama, onda ste na pravom mjestu. Naša predanost unaprjeđenju poslovnih procesa, ulaganju u tehnologiju te zadovoljstvo naših zaposlenika rezultiralo je visokom kvalitetom proizvoda i usluga, te povjerenjem renomiranih domaćih i stranih tvrtki.

Naša prisutnost seže na tržišta Hrvatske, Srbije i BiH, a naših preko 100 kvalificiranih zaposlenika osigurava da naša poslovna, skladišna i proizvodna infrastruktura uvijek prati najnovije tehnološke standarde. S ponosom ističemo i posjedovanje nekoliko certifikata koji jamče kvalitetu našeg poslovanja.

Uvijek smo u koraku s zahtjevima suvremenog tržišta, te se kontinuirano prilagođavamo trendovima, proširujemo naš asortiman proizvoda i usluga, ali najvažnije od svega, ulažemo u profesionalni razvoj naših zaposlenika, jer su oni temelj našeg poslovnog uspjeha i održivog napretka.

Upravljanje kvalitetom i okolišem

U svim aspektima našeg poslovanja, Uprava Tehnogume snažno se zalaže za sustav upravljanja kvalitetom i okolišem u skladu s normama ISO 9001 i ISO 14001. Naš poslovni model usmjeren je prema ostvarivanju visokog zadovoljstva naših zaposlenika, kupaca i dobavljača u području proizvodnje, usluga i distribucije.

Sustav upravljanja kvalitetom
Visoka kvaliteta usluge i potpuno zadovoljstvo naših kupaca održivi su jedino unutar dobro uspostavljenog, dokumentiranog i integriranog sustava upravljanja kvalitetom. Naš kontinuirani rad osigurao je organizacijske uvjete za ispunjenje visokih zahtjeva u kvaliteti naših usluga i proizvoda. Kao rezultat toga, uspostavili smo certificirani i integrirani sustav temeljen na zahtjevima Hrvatske norme EN ISO 9001:2008.

Sustav upravljanja okolišem
Tehnoguma uspješno je certificirala međunarodni Sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2004. Ovaj certifikat predstavlja nadogradnju naših dugogodišnjih napora u očuvanju okoliša i brizi o zajednici. Od samih početaka, Tehnoguma se opredijelila za suvremene trendove u zaštiti okoliša i održivom razvoju koji su društveno odgovorni i usklađeni sa zakonskim zahtjevima. Naši zaposlenici ključna su podrška društveno odgovornom poslovanju, prihvaćajući odgovornost i obaveze kroz edukacije koje dodatno podižu svijest o potrebi zaštite okoliša.

Odgovornost uprave i zaposlenika
Uprava društva redovito utvrđuje godišnje ciljeve na razini društva kako bi omogućila ostvarenje postavljenih općih ciljeva i politike. U skladu s politikom društva, svi zaposlenici su obvezni neprestano poboljšavati djelotvornost svojih postupaka, striktno poštovati zakone i druge obvezujuće propise te sukladno svojim odgovornostima poduzimati radnje za postizanje zadanih ciljeva.

TG grupa

Naša priča započela je s proizvodnjom, plasmanom i distribucijom gumeno tehničkih proizvoda. No, kako bismo još bolje udovoljili specifičnim zahtjevima naših kupaca, proširili smo našu ponudu te se usmjerili prema drugim tržišnim nišama. U okviru obitelji Tehnoguma, možete pronaći sljedeće tvrtke:

  • Tg Stil d.o.o. – specijalizirani za distribuciju i ugradnju raznovrsnih podnih obloga.
  • Tg Art d.o.o. – fokusirani na oblikovanje, obradu i distribuciju pločastih materijala poput polikarbonata.
  • Nautic Line d.o.o. – posvećeni opremanju plovila te proizvodnji i prodaji nautičke opreme.
tgstil
tgart
nauticline
euroguma

Osnovne informacije

Tehnoguma d.o.o

Obrtnička 1, CMP Savica Šanci, 10000 Zagreb
OIB: 38867318377
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu
Datum osnivanja: 16.9. 1993.

PRAVNE INFORMACIJE
Matični broj (MB): 00474398
Uprava: Osmo Čeljo, Nedžad Husetović, Irfan Omićević
Temeljni kapital: 2.528.100,00 kuna uplaćen u cjelosti

POSLOVNI RAČUN
Erste&Steiermarkische bank d.d.
• IBAN: HR3324020061100055967
• SWIFT: ESBCHR22
Poslovna jedinica Tehnoguma d.o.o. Split:
• IBAN: HR5324020061500006977