Izolacija za transformatore

Izolacija za transformatore

U Tehnogumi se specijaliziramo za pružanje visokokvalitetne izolacije za transformatorske elemente. Naša široka proizvodna ponuda uključuje različite izolacijske elemente poput O-prstenova, ploča, profila i ravnih brtvi izrađenih od vrhunskih materijala kao što su NBR, FVMQ i FKM. Ovi materijali zadovoljavaju najstrože uvjete transformatorske industrije, što osigurava da su naši proizvodi visoke kvalitete i pouzdanosti.

Važan dio našeg proizvodnog programa odnosi se na izolacijske elemente za transformatorske elemente:

  • O-ringovi
  • Ploče
  • Profili
  • Ravne brtve

izrađeni od visokokvalitetnih materijala NBR, FVMQ i FKM, koji zadovoljavaju najstrože uvjete transformatorske industrije.

Naši izolacijski proizvodi se široko koriste od strane nekih od najuglednijih proizvođača transformatora u svijetu. Naši klijenti uključuju vodeće proizvođače poput Siemensa Energy, Končar Power Transformers, Kolektora Etre i Končar D&ST, koji su nam povjerili svoje potrebe za izolacijom. Ponosni smo što smo prepoznati kao pouzdan dobavljač od strane ovih tvrtki i nastojimo održati svoju reputaciju u isporuci vrhunskih proizvoda.

Naši izolacijski proizvodi za transformatorske elemente su dizajnirani i proizvedeni prema najvišim industrijskim standardima, pružajući izvrsnu izolacijsku izvedbu i trajnost. Koristimo napredne tehnike proizvodnje i procese kontrole kvalitete kako bismo osigurali da svaki proizvod koji proizvodimo zadovoljava točne specifikacije naših klijenata.

Naši O-ringovi, ploče, profili i ravne brtve proizvode se pomoću najnovijih strojeva i tehnologija, a kontinuirano ulažemo u nova oprema kako bismo ostali na čelu industrije. Naš tim stručnjaka visoko je stručan i iskusan u dizajniranju, razvoju i proizvodnji izolacijskih proizvoda za transformatorske elemente, a posvećeni smo pružanju izvanredne usluge i podrške našim klijentima.

Postavite upit ili zatražite ponudu

TEHNOGUMA ZAGREB
+ 385 (0)1 2499 515

TEHNOGUMA SPLIT
+ 385 (0) 21 772 150

TEHNOGUMA BEOGRAD
+ 381 (0)11 630 47 65

EUROGUMA SARAJEVO
+387 (0) 33 776 350

Pošaljite upit za gumene transportne trake

Suglasnost