tehnoguma logo bijeli

Gumene brtve | Klingerit brtve | Teflonske brtve

Proizvodimo

Gumene brtve, Klingerit brtve, Teflonske brtve

U našoj ponudi možete pronaći brtve za domaćinstvo i brtve za industriju. Uz standardnu katalošku ponudu, izrađujemo i brtve po mjeri prema nacrtima kupca.

U više od 28 godina poslovanja isporučili smo stotine jedinstvenih brtvenih rješenja prema konkretnim zahtjevima i specifikacijama naših kupaca. Brtve izrađujemo prema najvišim standardima industrijske kvalitete i sigurnosti. Zahvaljujući naprednom proizvodnom kapacitetu vrlo smo fleksibilni, a proizvode možemo isporučiti u kratkom roku i velikim količinama.

 Prije procesa proizvodnje brtvi potrebno je odabrati odgovarajući materijal koji ima najbolju otpornost prema mediju, tlaku i temperaturi kojima će brtve biti izložene. U ponudi su gumene brtve, teflonske brtve, brtve od klingerita, gumiranog pluta i drugih materijala prema narudžbi. Mogućnost izrade u odnosu na oblik i dimenzije gotovo je neograničena.

industrijske brtve

Industrijske brtve

Radijatorske brtve, brtve za prirubnice, brtve za holendere, brtve za vodomjere i plinomjere, brtve za kanalizacijske cijevi, brtve za brenere i kisik boce.

Brtve za domaćinstvo

Brtve za domaćinstvo

  • Brtve za sanitariju
  • Gumene brtve za široku potrošnju
  • Kompleti brtvi za kućanstva
spirometalne brtve

Spirometalne brtve

Za brtvljenje kod promjenjivih temperatura od -250°C do + 500°C i pritisaka do 250 bara. Otporne na oštećenja, lako se mogu zamijeniti. Ne uzrokuju oštećenja na prirubnicama.

Postavite upit ili zatražite ponudu

TEHNOGUMA ZAGREB
+ 385 (0)1 2499 515

TEHNOGUMA SPLIT
+ 385 (0) 21 772 150

TEHNOGUMA BEOGRAD
+ 381 (0)11 630 47 65

EUROGUMA SARAJEVO
+387 (0) 33 776 350

Pošaljite upit

Suglasnost