proizvodi od gume

Pjenasti materijali

Ponuda pjenastih materijala

pjenasti materijali

Filtrocell

Poliuretanski pjenasti filteri za filtriranje zraka, prašine i vode, za klima uređaje i ventilacijske sustave. 

spužvasti materijali

Geranoicell

Pjenasti materijal s otvorenim ćelijama od prirodne gume NR i spužvaste lopte za čišćenje cijevi. U narančastoj, tamno plavoj, zelenoj, žutoj i crvenoj boji.

spuzvasta guma ploce profili

Gummicell

Ploče, role i profili od spužvaste gume otvorene i zatvorene ćelijske strukture. Površina glatka ili s tekstilnim umetkom. Za upotrebu u keramičkoj i elektroindustriji. Za izradu podloški za kompjuterskog miša, za perforatore. 

samogasiva pjenasta guma u roli

Isocell

Role, štapovi i izolacijske ploče zatvorene ćelijske strukture. Odlična zaštita od kondenzata. Koristi se kao termoizolator u sistemima grijanja, kod termoizolacije sanitarija i rashladnih uređaja. 

polietilen pjena

Polycell

Pjenasti polietilen dostupan u rolama i blokovima. Primjenjuje se za izradu sportske opreme, opreme za kampiranje, u tekstilnoj industriji, za prsluke za spašavanje, kod rasvjete i sanitarija.

eva pjena u plocama

Evacell | EVA pjena | EVA spužva

EVA guma u pločama i blokovima u širokoj paleti boja.  Upotrebljava se kao zvučna i termalna izolacija ili kao odlična zamjena za pluto.  Zbog karakteristike apsorpcije udarca često se upotrebljava u sportskim dvoranama. Koristi se u kazalištima za izradu scenografije i kostima, a ima i široku primjenu kao hobi materijal.

pjenasta guma u ploci

Porocell

Pjenasta guma dostupna u obliku rola, ploča, blokova i profila. Koristi se za termo i zvučnu izolaciju, kao zaštita od vibracija.

silikonska pjena u ploci

Siliconcell

Silikonski pjenasti materijal u obliku rola, ploča, profila i šipki. Posjeduje samougasivost 1. stupnja i otpornost do  + 220 °C. Upotrebljava se u svim industrijskim granama gdje je potrebno osigurati visoki stupanja toplinske i zvučne izolacije.

samoljepljivi profili u rolama

Vinylcell

Role od pjenastog PVC-a. Otporan na atmosferske agense, ulja, užine i kiseline. Koristi se za eliminiranje vibracija, za perforirane vodootporne podloške, kao zaštita od prašine i buke.

vulkolan poliuretan pjena 1

Vulkocell

Ploče od vulkolana i poliuretanske pjene zatvorenih ćelija za postizanje nevibrirajućih komponenti u motornoj industriji, kod izrade liftova, opruga i poluga. 

Postavite upit ili zatražite ponudu

TEHNOGUMA ZAGREB
+ 385 (0)1 2499 515

TEHNOGUMA SPLIT
+ 385 (0) 21 772 150

TEHNOGUMA BEOGRAD
+ 381 (0)11 630 47 65

EUROGUMA SARAJEVO
+387 (0) 33 776 350

Pošaljite upit za pjenaste materijale

Suglasnost