tehnoguma logo bijeli

Servis, ugradnja i spajanje transportnih traka

Postavljanje i spajanje transportnih traka

Transportne trake spajamo hladnom vulkanizacijom, toplom vulkanizacijom i mehaničkim spojnicama

Zahvaljujući stručnosti i iskustvu našeg servisnog osoblja i profesionalnoj opremi u mogućnosti smo učinkovito odgovoriti na sve zahtjeve korisnika kada je u pitanju montaža, spajanje i održavanje transportnih traka.

Spajanje transportne traka je moguće izvesti postupkom tople vulkanizacije, lijepljenjem ( hladnom vulkanizacijom) i mehaničkim spojnicama.

Bilo da je riječ o spajanju postupkom hladne ili tople vulkanizacije, sanaciji puknuća mehaničkim spojnicama, ili pak reparaciji transportne trake, jamčimo apsolutnu pouzdanost i kvalitetu bez obzira na mjesto gdje je intervencija izvršena.

U postupcima sanacije i lijepljenja upotrebljavamo tehnološki napredne i visokokvalitetne materijale koji, čak i u nepovoljnim uvjetima okoline, postižu dobre i dugoročne rezultate.

Spajanja gumenih transportnih traka sa EP platnima zahtijeva izradu stepenastih spojeva s kosim rezom, čija broj ovisi o broju platana na traci.

Ako su stepenasti slojevi korektno dimenzionirani, ovaj način spajanja omogućuje spoj velike sigurnosti čija se svojstva po kvaliteti ne razlikuju od ostaloga dijela trake.

spajanje transportnih traka

Gumiranje bubnjeva trakastog transportera

Tehnoguma servis posjeduje svu potrebnu opremu i alat za gumiranje bubnjeva na transporterima. Servisna oprema, specijalizirani način izrade i korištenje  visokokvalitetnih materijala jamče pouzdanost, kvalitetu i dugovječnost gumenog omotača kao i spoja gume i metalnog dijela bubnja

Postavljanju trake prethodi ispravno izračunavanje dimenzija trake, količine transportiranog tereta i karakteristika transportera.

Dimenzija trake ovisi o količini i karakteristikama transportiranog materijala, o dužini i denivelaciji transporta. Tranzicijske distance, radijus zakrivljenosti i tempo zatezanja određuju se na temelju elastičnog izduženja od 1,3.

guma za oblaganje bubnjeva

Postavite upit ili zatražite ponudu

TEHNOGUMA ZAGREB
+ 385 (0)1 2499 515

TEHNOGUMA SPLIT
+ 385 (0) 21 772 150

TEHNOGUMA BEOGRAD
+ 381 (0)11 630 47 65

EUROGUMA SARAJEVO
+387 (0) 33 776 350

Pošaljite upit za servis transportne trake

Suglasnost